Om oss

Under våren 2014 startade Jesper Brännmark och Johan Starre podcasten Klinikpodden. Det är en podcast med gäster och aktuella ämnen för dig som driver mottagning, klinik eller salong – v��r tanke är alltså att kunna vara intressanta f��r den som är massör, s�� väl för hjärnkirurgen eller frisören. Det d�� de ämnen vi tar upp ofta är allmänna, och vilken f��retagare som helst i vilken bransch som helst kan känna igen sig. Naturligtvis blir det också nischade gäster inom väldigt smala och specifika områden ibland…

Målet är att delge så mycket av vår erfarenhet att bygga, driva och växa som verksamhet – som naprapat, frisör, hjärnkirurg eller byter bildäck.
Principerna för att driva verksamhet är ganska likartade oavsett vilken bransch man är i.
Samverka och dela med sig är grunden för att lyckas, ensam är inte stark och att vara aktiva tillsammans är nyckeln till att lyckas.
Vår tanke är att intervjua personer som har lyckats, kört fast och gå genom trender i branschen.
Det ska vara lätt att driva klinik och mottagning, det ska vara tillfredställande på både det ekonomiska och mentala planet.

Podcasten ges ut ett nytt avsnitt varje vecka.

Jesper säljer journalsystemet Clinicbuddy (www.clinicbuddy.se) sedan 2006 som finns på sex språk, Jesper har ocks�� gett ut en bok om att lyckas med sin mottagning (du hittar den i avsnitt 4 av podden och på Amazon).

Johan drev under många år mottagning som legitimerad naprapat och utbildar och driver kurser via sin skola Medicinskt Kursforum (www.massera.nu).